Nem tudom, kik vagytok, de sziasztok! :)
2016. december 18. írta: józanakaroklenni

Nem tudom, kik vagytok, de sziasztok! :)

Most vettem észre, mikor elkezdtem böngészni a statisztikákat, hogy teljesen random napi 100-200 ember van a blogomon, még ha nem is csinálok semmit. 

Azt hittem, nem olvas senki olyankor, mikor nem vagyunk indexen :)

Szóval, nem tudom, kik vagytok, de sziasztok :) 

( Az elmúlt 7 napban valaki rátalált a blogomra úgy, hogy rákeresett a google-ban arra, hogy miért nem fér bele a feje egy borosüvegbe. Komolyan, nem viccelek.

Neki üzennék: kitartás! Egyszer sikerülni fog! )

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanakaroklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr4912055749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

józanakaroklenni 2016.12.18. 17:56:38

@Momo Lö (Sz)élesszájú: Hogyne érdekelne! :D Köszi, hogy követsz!:)

Peter79 2016.12.19. 09:21:08

Szia!
Én még régebben az Indexen találtam rá a blogodra. Érdekel, hogy mi van veled. Naponta egyszer megnézem, hogy van-e újabb írás. (Mondjuk december 2. után elég sokat kellett várni. ;) )

paffy 2016.12.20. 14:39:42

Nagyon jó a blog, remélem sikerül a kitűzött célod. Érintett annyiban vagyok, hogy apám, apósom alkoholista (apósom kész csoda, 45 éve iszik és látható egészségi problémája nincs) , a volt párom a sarki boltba sem kenyérért ment, a sógorom hétvégi piás (filmszakadásig),keresztapámat is az ital vitte sírba,nagyapám fiatalként iszákos volt és feleségverő. Biztos van olyan is a környezetembe akiről nem tudok, mégis gondja van a cefrével. Eléggé komoly probléma, és szinte minden család érintett benne.
Azonkívül vannak olyan hozzászólok, akik szimpatikusak és érdekel mi van velük (Kettős Billy,She wolf,nemvárt fordulat).
Üdvözlettel P.

Szabó néni 2016.12.21. 15:16:59

Szia, én eddig csak olvastam a blogodat, most köszöntél nekem, és én visszaköszönök. :) Érdekel, hogy alakul a sorsod, meg a kommentek közt is olvasni jókat.
süti beállítások módosítása